06/09/2024

Energy Net Fondacija otvorila konkurs za stipendije studentima univerziteta u Novom Sadu

Energy Net Fondacija objavila je otvaranje konkursa za dodelu stipendija studentima Univerziteta u Novom Sadu za školsku 2024/2025. godinu. Ova inicijativa ima za cilj podršku studentima u sticanju znanja i unapređenju obrazovanja kroz pružanje finansijske pomoći onima koji ispunjavaju određene kriterijume.

Stipendije su namenjene studentima koji prelaze iz druge godine u višu godinu osnovnih ili integrisanih studija i koji su u prethodnom periodu uspeli da postignu prosečnu ocenu od najmanje 8.70. Konkurs je otvoren za studente koji nisu obnavljali nijednu godinu, a prednost će biti data onima iz porodica sa slabijim materijalnim stanjem, kao i studentima iz porodica sa više dece koja studiraju.

„Naša misija je da podržimo studente u njihovom obrazovanju i pomognemo im da se fokusiraju na svoje studije bez dodatnog finansijskog opterećenja. Verujemo da će ove stipendije doprineti njihovom akademskom uspehu i profesionalnom razvoju“, saopštili su predstavnici Energy Net Fondacije.

Konkurs za stipendije biće otvoren od 5. septembra do 5. oktobra 2024. godine, a svi zainteresovani više o stipendiji, načinu konkurisanja i potrebnoj dokumentaciji mogu pročitati na stranici fondacije.

Ova inicijativa Energy Net Fondacije nastavlja tradiciju podrške obrazovanju i doprinosu razvoju mladih talenata.


Povratak na vesti

phone-handsetmap-markercalendar-fullcross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram