26/07/2024

INFRASTRUKTURA ZA ELEKTRIČNU MOBILNOST– PUT KA MANJEM ZAGAĐENJU

Kompanija Energy Net ima viziju da svojim rešenjima kreira svet po meri čoveka u skladu sa prirodom, šireći na taj način krug dobre energije.

Upravo zbog toga je asortiman proizvoda proširen krucijalnim elementima infrastrukture električne mobilnosti – električnim punjačima.

Naime, u skladu sa globalnim ciljem definisanim UN Agendom o smanjenju emisije gasova staklene bašte, sve veći broj zemalja sprovodi strategije u tom cilju.

 Jedan od načina je električna mobilnost koja bi, u slučaju masovnije primene, trebalo da značajno smanji emisjiju CO2, što bi rezultiralo manjim zagađenjem u gradovima. Ključni faktor da se i u našoj zemlji poveća upotreba električnih vozila je postojanje odgovarajuće infrastrukture, pre svega stanica za punjenje.

Energy Net je prepoznao tu potrebu, nudeći privatnim licima i kompanijama električne punjače vrhunskog kvaliteta, poznatog svetskog brenda INVT, lidera u ovom segmentu.

Naši punjači pružaju mogućnost ograničenja izlazne snage u zavisnosti od snage priključka čime je omogućeno bezbedno punjenje bez straha od preopterećenja.

Aplikacija za nadzor i upravljanje punjenjem obezbeđuje laku komunikciju sa procesima punjenja. Postoji mogućnost montaže na otvorenom bez brige o vremenskim uslovima jer naši urerđaji poseduje IP 65 zaštitu. Kabal za punjenje dužine 5 metara omogućava lako priključenje punjača.

 Prednosti za biznis klijente:

 • eco-friendly rešenje kao deo ESG strategije kompanije,

 • privlačenje novih stanara (za stambene zgrade),

 • privlačenje najboljih radnika, što povećava profitabilnost firme,

 • produženo vreme boravka i udobnost posetilaca u komercijalnim objektima,

 • kreiranje profita za investitora.

Ukoliko vam je potrebna stanica za punjenje električnog automobila u domaćinstvu ili poslovnoj zgradi, kontaktirajte nas na korisnickapodrska@energynet.rs


Povratak na vesti

phone-handsetmap-markercalendar-fullcross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram